1 til 1 sessions

Ked af at der er en del åndedrætsvind på linjen, det er sikkert kun fordi at emnet betyder noget – så åndedrættet bliver lidt tungere og hjertet banker lidt hurtigere. Det plejer dog at være et godt tegn (The Cave You Fear to Enter Holds the Treasure You Seek)

Varighed: 6 min og 21 sek.


3 Replies to “1 til 1 sessions”

 1. Laila Jensen

  Kære Søren.
  Dejligt, at du følger dit hjerte og din passion. Har læst en del af dine nyhedsbreve gennem årene og er fascineret over den rejse du har været på. Jeg har en fornemmelse af, at det er en særlig oplevelse at være i dit selskab og mærke din energi. Skulle du derfor fortsat have brug for “prøvekaniner” til dit eksperiment, er du meget velkommen til at kontakte mig.
  De bedste hilsner, Laila

 2. Betina

  Hej Søren
  Det lyder da som en fantastisk ide🥰
  Du ved jeg altid er frisk, så hvis du stadig mangler så ved du hvor jeg er 😃
  Kh
  Betina

 3. Yonina Groot

  Kære Søren

  Det lyder spændende, sårbart og så fint. Er med på eksperimentet… også fordi det skræmmer mig lidt – det intime RUM, og samtidig synes det er så vigtigt!

  Så jeg er frisk på at undersøge det intime rum, som jeg gerne vil kunne være i, blandt mine medmennesker – et dybere rum at dele fra – være sårbar i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.