6 Kraftige Solfeggio-frekvenser, der hæver din vibration

Nogen gange har jeg brugt lyd når jeg mediterer. Lyd. Som er den reneste form for energi. Lyd, som kan heale og komme ind i de dybeste afkroge og danse med sjælen.

Selvom jeg selv spiller musik, og er ekstrem auditiv, har jeg underligt nok lade disse mirakler vente alt for længe på min opmærksomhed.

Efter at have prøvet alle seks, må jeg indrømme at jeg er oppe at køre. Hvilke i sig selv er rimelig underligt, når nu det er en meditation. Haha. Men selve indtagelsen kommer snigende og lagrer sig, som en god årgang man aldrig glemmer.

Igår mediterede jeg på 741 Hz som styrker relationer, familie og fællesskab. Som dagen gik, fandt jeg mig selv ringe til min ex kone og spørge om jeg skulle komme over og lave mad, – og lade vores datter have en aften, kun med sin mor og far. (Vi har været skilt i 7 år). Det er egentlig først idag, at jeg tænker “Gud ja, det virkede”, jeg styrkede relationen, vores datter havde en blissfyldt aften, og snakker om det med taknemmelighed.

Varmeste anbefalinger herfra. Jeg har haft samme styrkende oplevelse med de andre.

Dette er de 6 Solfeggio frekvenser:
UT – 396 Hz – forvandle sorg til glæde og skyld i tilgivelse.
RE – 417 Hz – rydder negativitet og fjerner underbevidste blokeringer.
MI – 528 Hz – stimulerer kærlighed, genopretter ligevægt, reparerer DNA.
FA – 639 Hz – styrker relationer, familie og fællesskab enhed
SOL – 741 Hz – fysisk renser kroppen fra alle typer toksiner
LA – 852 Hz – vækker intuition og hjælper dig med at vende tilbage til åndelig balance

Men hvad er Solfeggio Frekvenser?

Legenden siger at Solfeggio-frekvenserne er en serie af 6 elektromagnetiske musikalske toner, som de gregorianske munke siges at bruge, når de chantede i meditation. Genopdaget i 1974 af Dr. Joseph Puleo, Solfeggio. Frekvenserne siges at trænge dybt ind i det bevidste og underbevidste sind og stimulerer indre helbredelse. Dr. Puleo var intuitivt ført til genopdagelse af disse helbredelsesfrekvenser i The Book of Numbers (en bog i den hebraiske bibel) ved hjælp af en numerologisk teknik til at dechiffrere de seks gentagne koder, han fandt. Resultatet var genopdagelsen af Solfeggio-frekvenserne.

Uhh…

Tak til Mateo Sol for inspiration.


396 Hz Solfeggio Frequency hjælper dem, der kæmper med følelser som skyld, frygt og sorg. Denne tone er meget jordforstærkende og rensende.


Denne lydfrekvens hjælper dig med at fjerne negativitet og fjerner ubevidste blokeringer i form af begrænsende kerne-forestillinger, giftige tankegangsmønstre og skadelige vaner. 417 Hz-tonen handler primært om at lette forandring og forbinde dig (tilbage) med den guddommelige kilde.


“MI” -tonen betragtes ofte som “kærlighedsfrekvensen.” Denne lydvibration siges også at være central for skabelsen og tænkes at genoprette indre ligevægt, øge bevidstheden, reparere DNA og stimulere transformation.


Denne lydvibration øger forståelse, tolerance, personlig harmoni og empati. Som sådan siges “FA” -tonen at styrke relationer, familieforbindelse og skabe en enhed med andre. Hvis du kæmper i dit arbejde eller personlige forhold, kan denne lydfrekvens hjælpe dig med at skabe mere harmoni.


SOL er den frekvens, der siges at hjælpe med at detoxe kroppen fra alle former for forurenede stoffer (svampe, bakteriel, elektromagnetisk). Denne lydvibration er også siges at være nyttig, når man forsøger at løse problemer, da det vil øge mental klarhed.


225/5000
“LA” lydfrekvensen vækker din intuition og hjælper dig med at vende tilbage til åndelig balance. Denne tone hjælper dig også til at se igennem illusioner og opdage den højeste sandhed, der hjælper dig med at kommunikere mere åbent med Ånden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Seneste mini podcast

Alle kategorier

Mest læst