At leve igennem Gud

Som jeg har filosoferet over så mange gange før; så har vi desværre lært, at ´vi skal gøre noget, for at være noget´. Tror at især 2018 for mange mennesker bliver en afkodning af materialisme og barndomsmønstre. I baghovedet kommer læringen om, at det tager syv år at afkode sin fortid. Så hvem er jeg nu? Jeg føler faktisk at jeg er skiftet igen. Livet er åbenbart…. omskifteligt smukt.

Bange trådte jeg ind på Hjertevejen for 7 år siden. En ubevidst jagt på mit livsformål. Ovenikøbet får jeg en spirituel opvågning midt i det hele – og møder Gud (min essens, universet, Det Guddommelige, Allah, Buddha – kært barn har mange navne:) …Har det hele i virkeligheden, været en rejse tilbage til mig selv?

Det går op for mig, at livet kommer til mig. Det åbenbarer sig foran mig.
Jeg skal blot træde ind i det.
Det er åbenbart derfor, det hedder “at leve livet”.
På en måde er det som at leve livet bagfra, men i stedet ser jeg mig selv tættere og tættere på døden.

Jeg har nu levet på denne måde i flere år. Og det er jo det, det hele handler om. At leve i livet. Er det ikke?
Endnu en opdagelse af, hvor smukt hjertets visdom kan være når man lader det tale.

Flere og flere er begyndt at spørge mig “Hvordan følger man sit hjerte?”

Svaret er simpelt.
I stilhed.
Du stopper op.
Du gør ikke noget.
Du ER bare.
Ved at være; er du den du er.

Derefter følger du Guds anvisninger…

Og det er så dejligt at se, hvordan flere og flere vågner op til dåd.
Den magiske tanke om fred på jord. En verden hvor du lader dit Guddommelige lys, skinne ubetinget hen over verden. Hvor du samler menneskerne omkring dig, i dig, med det som du kan, – og som du er genfødt til.

Igår sad jeg med en amerikaner på skype.
Han fortæller, at ifølge stjerner, planeter og andet godtfolk, at mit formål denne gang er at formidle og forklare. Han kigger på sit personlighedsværktøj, putter mig i kassen og fortæller at… – gennem mine personlige fortællinger – det kan være kærlighed, det kan være spiritualitet, det kan være hvad som helst, så længe det gavner helheden – er mit inkarneringsformål, livsformål, gnist, denne gang, at formidle, inspirere og forklare.
“Maybe you are blogging, maybe you are writing personal songs….”, sagde han sgu. Øhhhh jow.

Endnu engang må jeg sande, at det vi leder efter, er i os selv. Hver gang jeg har været søgende, er det som regel LIGE foran mig. Tit igennem de nære. Familien. Venskaberne.
Personer omkring mig, er gang på gang engle og formidlere i min søgen igennem det universelle, FORDI jeg søger. Måske fordi jeg ikke lever? Jeg lever jo i nuet. Og ikke i det søgende.

Hele grobunden for mit virke, er altså at inspirere verden, igennem mig selv. Åbne mig op til Gud. Hvilke var præcis det jeg besluttede at gøre for 7 år siden, da jeg opdagede musikken. (Opdagede musikken da jeg var 17 år, men det er et helt andet blogindlæg:).

Men for 7 år siden satte jeg mig ned.
Åbnende en blank side.
I baghovedet vidste jeg, at “der altid skete noget, når jeg skrev noget”. Det var lidt mit mantra på det tidspunkt. “Der sker altid noget, når jeg skriver noget,” tænkte jeg tit, efter jeg havde sendt nyhedsbrev ud til mine følgere. Hvilke jeg stadig gør. Utrolig der stadig er nogen, der følger med, tænker jeg med et taknemmeligt smil. De må have oplevet noget af en rejse.

Så hvad sker der, hvis jeg sætter mig foran et blankt stykke papir og skriver mine personlige oplevelser? Deler det Guddommelige igennem mig. Musik og ord er åbenbart min måde, at dele Gud med dig. 
Det lyder måske banalt for dig, men en kæmpe aha-oplevelse for mig. Fordi jeg hele tiden har gjort det! Kig omkring dig, hvilke sammenkædninger kan du selv gøre? Hvilke spejlninger er der i de nærmeste omkring dig?

Andre laver uddannelser, andre coacher på livet løs, andre planlægger projekter, andre bruger eksterne facilitatorer – men jeg er åbenbart skabt til at skabe, formidle og forklare – igennem mine indre oplevelser.
Jeg ved det lyder arrogant. Flere gange har jeg også kæmpet med om “der er  for meget mig”, og nu sidder denne amerikaner og fortæller mig, at det er det jeg er inkarneret til.
Jeg har levet mit livsformål hele vejen…. damn…..

Jeg har endda lavet en model på et tidspunkt, som fortæller at “du bliver støttet af Gud, når du lever dit livsformål og dine unikke talenter”. Se den her.

Hvilke er en anden ting……. jeg er lidt træt af at gemme på ordet Gud. Nærmest i resten af verden, er det fint at sige Gud. Skal vi ikke snart aftale, at det er ok. Ovenikøbet har svenskerne fat i i det rigtige;
 At Gud er intetkøn – og en ny udgave af den svenske kirkehåndbog er blevet vedtaget. Læs det her.
Heja Sweden.

Jeg er med på, at der er noget galt når Gud bliver misbrugt. Men lad os nu vokse lidt indenfor vesten.

Gud er i alt. Gud er, når du ønsker. Gud er, når du beder fra hjertet – og du to timer senere modtager det. Gud er kærlighed. Gud er dig og mig. Gud er grineren! Gud er hele universet og sikkert meget mere til. Vi er Guds børn….

Gud Gud Gud Gud Gud Gud Gud Gud :)

Hvis du gerne vil “møde Gud” så begynd at læg mærke til synkroniciteterne og tegnene omkring dig. Du kan ikke undgå at opdage, når du er på rette vej – ind i dig selv – den indre vej;)

Hvis du tror på det…

You see it, when you believe it.

– Wayne Dyer.

Stol på din intuition og følg dit hjerte. Med andre ord…. OVERGIV DIG. Første skridt er det sværeste, men derfra er du støttet og guidet henimod dit formål. Hvis det vel og mærke, tjener et højere formål.

Godt nytår.

Næste kærlighedsaften kan du finde her.

Seneste podcast

Mest læst