Bøger

Jeg har skrevet tre bøger om at gå den indre vej.

LÆRE AT ELSKE (2015)

“Sidder og kukkelurer.
Har været så naiv.
Har altid troet på, at der var en bølge af kærlighed på vej.
Er altid gået all in, når jeg har mødt kærligheden.
Ligesom dig.

Har jeg brændt nallerne? Hver gang.

På den ene eller anden måde.

Hmm..

Hver gang mit hjerte blev healet af terapeuter og sjælehviskere troede jeg, at det skulle være en rar proces. En let proces. Ligesom kærligheden. Hver gang blev jeg svimmel og fik kolde fødder.

Indtil for nyligt. Smerte. Der er så mange, der ikke tør mærke smerten.Shopper hurtigt videre til næste partner. Jeg har lyst til, hele tiden at befinde mig i den der boble af kærlighed. Som findes gennem smerten.

Hard drugs.

Det her bliver mit sidste blogindlæg. Hvorfor ikke samle alle 60 blogindlæg til en bog? 247 sider. “Lære at elske”, tænker jeg. En bog med sex, kvinder, drama, svigt, smerte og børneopdragelse gennem de sidste tre år som single. Baseret på virkelige hændelser.

Jeg fandt den jo. Kærligheden. En blondine ovenikøbet. Den tro type. Hvem skal jeg mon sende bogen til? Gyldendal? Lindhardt & Ringhof? People’s Press? De har jo også et pladeselskab, vurderer jeg.
Nå. Kukkelurer videre.

Laver juledepressioner.”

KØB DEN HER

 

 

LÆRE AT TRO (2016).

“Lære at tro” handler om, hvad der sker, når du pludselig møder dig selv i et parforhold. Når lagene fra dit hjerte et efter et bliver skrællet af, og du tilsidst står nøgen overfor den kvinde, du elsker.

Vi lever i et samfund, hvor især mænd ikke tør at mærke sig selv, hvor kvinderne stadig buldrer frem, og hvor de få bliver mere og mere grådige. Mine oplevelser – baseret på virkelige hændelser – beskriver detaljeret hvad der sker, når du som mand ubetinget følger dit hjerte og vælger dit livsformål istedet for den trygge livsstil med vasketøj, kvinder og madpakker.

KØB DEN HER

LÆRE AT DØ (2017).

Vi står i en ny tid. Den bevidste mand skal til at vågne. Det feminine og det maskuline står overfor en polarisering. Vi kom igennem materialismen med et tab. Nu er det tid til at elske igen! Med åbne hjerter. Og som Mand, være klar til at rumme Kvinden 100%. Stå i os selv og lade hende være alle de kvinder, som hun er.

Lære at dø handler om min hjertevej. Hvad sker der, hvis jeg træder 100% ind på min Originalvej og lader mig føre af livet? Med det formål at finde mit livsformål og den eneste ene. Hvad sker der, når jeg slipper den gamle tankegang med at presse på, men i stedet tror på, at livet ligger foran mig? Lære at dø beskriver mine oplevelser med jagten på den eneste ene – uden at jage. Men istedet en bevidsthed om
at lade kærligheden strømme imod mig.

KØB DEN HER