Sidder du fast i hamsterhjulet?

Chatter.

Søren Stenderup
Hvad er allevegne?

Christel Seierø
Dit budskab

Søren Stenderup
Hvad er mit budskab?

Christel Seierø
At mange er faldet i søvn, for det der er vigtigt. At vi kører rundt som robotter i et hamsterhjul uden at kunne mærke os selv, livet og hinanden. Frit oversat ;)

Søren Stenderup
JA. Sandheden.

Christel Seierø
Det er mit største dilemma som mor. Skal jeg opdrage min søn efter mine værdier og mit hjerte. Eller skal jeg opdrage ham til at kunne fungere i det samfund, han er en del af.

Søren Stenderup
Kan jeg virkelig virkelig godt forstå.
Og tak fordi du giver mig tanken.
Et interessant emne.
Kvinder og børn er altid en sprængfarlig cocktail.
Jeg er så “heldig”, at Mathildes mor er meget karrieremindet, så jeg føler, at jeg bliver nødt til at vise min datter det modsatte.
Hvilket også giver mig en smule ro, da moren til hver en tid ville kunne give Mathilde “et godt liv”, hvis alt crasher på min front :-)
Dér hvor alt gik i stå i min krop, dér hvor hele verden stod stille, var da jeg fandt ud af regeringen gør det bevidst. Spænder os hårdt for, så vi ikke skal opdage det. Det gjorde mig sgu en smule harm. Har altid været en person, der har tænkt, “nå ja, gu er det hårdt, men så må man gå andre veje eller kæmpe lidt hårdere.” Men når de gør det med vilje  – direkte op i mit ansigt så driver mine tanker væk. Tænk at det er virksomheder der styrer vores land. Får lyst til at kæmpe. Men hvordan? Det går jo ud over SÅ mange. I USA er den hel gal…. De er begyndt at vaccinere skolebørn (læs registrere/kontrollere) med begrundelsen “hvad nu hvis”. Frygt…

Christel Seierø
Frygt og penge er den letteste måde at få mennesker til at makke ret. En af årsagerne til jeg elsker facebook er, at mennesker kan dele med hinanden på en anden måde end tidligere. Der bliver også delt en masse lort, men der er større mulighed for at vågne og gøre modstand kollektivt.
Der er så meget staten gør for at hindre lethed, velstand og helhed. Det er bedrag, hvis min nabo hjælper mig med at sætte hegn op, hvis han er tømrer, og han retur får et kursus i kommunikation – det er sgu da bæredygtighed og næstekærlighed. Staten sikrer, at vi er os selv nærmest, og IKKE hjælper hinanden.

Søren Stenderup
Ja enig. Derfor er der sikkert ikke langt til WW3.
De kloge siger, at den allerede er igang og at USA sniger den ind.
One World Goverment er målet.
Nemmere at styre robotterne.
Putin har prøvet at råbe op mange gange, men ingen lytter, fordi mainstream medierne siger noget andet. Men hvem tror du ejer medierne?
USA har dræbt 20-25 millioner uskyldige civile mennesker siden WW2, og de stopper ikke.
Det er noget forbandet svineri.
Grådighed af værste skuffe.
Frygt frygt frygt.
I know ….det lyder dramatisk – jeg fangede den først for et par måneder siden.

Christel Seierø
Jeg synes ikke, det lyder dramatisk – jeg synes, det er mere dramatisk, at vi bliver ved med at sove …

Søren Stenderup
Dejligt at høre. Har efterhånden lært, at det er et betændt emne – og man lige skal passe på, hvem man gerne vil fortælle sandheden til.
Derfor er enneagrammet også vigtigt.
Netop at skrælle lag af folk så de kan komme ind til kernen af sig selv – og få klarsyn.

Christel Seierø
Ja jeg er meget enig – når man mister det, man troede var “sig selv”, og opdager man ikke går i stykker, slipper frygten. I hvert fald i perioder ;)

Søren Stenderup
Fedt.
Læste lige det du skrev med, at man ikke må bytte tjenester – ja, hvor er det dog langt ude. Staten vil kontrollere ALT.

Christel Seierø
Det fremmer ihvertfald ikke balance og næstekærlighed. Vi kunne gøre så meget mere, hvis vi gad kigge over hækken, og penge og “støtte” ikke skulle styres centralt.

Mine tanker vandrer.
Kunne være fedt med et kvindeoprør.
Nu har de igennem de sidste mange år troet, de skulle køre karriere og tjene milliarden, men har måske indset nu, at det trods alt kører for hurtigt? At det går ud over børnene. At situationen er for stram, og hele verden står ved en afgrund. Tænk hvis de ville stoppe op. Bryde lænken. Passe børnene igen. Give dem nærvær. Sørge for dem. Om ikke andet bare træde et skridt tilbage. Og de spirituelle robotter, dem som en gang om året tager på yogaferie og kalder dem selv spirituelle kunne tage det sidste skridt henimod klarsyn. De spirituelle robotter som stadig ikke har arbejdet nok med sig selv til at indse, at de mangler det sidste skridt for at komme over på den anden side.
De spirituelle robotter er der vel egentlig håb i?
De er jo trods alt længere end de normale robotter. De ved godt at de er i et hamsterhjul og prøver for sin vis også at stå af, men falder tit tilbage. Fair nok og meget naturligt. Men måske er de de nemmeste at omvende, fordi de trods alt har rykket sig mere end de almindelige 8-16 robotter.
Hmm…

Tjekker definationen af robot i ordbogen.

Robot: ‘En menneskelignende maskine, der typisk er udstyret med avanceret mekanik og elektronik ofte om en tænkt maskine, typisk i forbindelse med fremtidsforestillinger”.

 

“Vanvid er yderst sjældent hos individer – men i grupper, partier, nationer og epoker, er det reglen”
– Friedrich Nietzsche

Tagged with: