Det fuldkomne menneske

Lige så stille bevæger vi os hen imod en kollektiv bevidsthedsudvidelse og dermed også en større indsigt i den åndelige verden. 

Universet består af love.
Det du sender ud, er det du modtager. Din ydre verden er en afspejling af din indre verden. Du er omringet af kærlighed. Rundt omkring dig findes den største kærlighed af alle: næstekærligheden. 
En kærlighed, hvor du ikke dømmer andre. En kærlighed, hvor du hjælper udfra et rent hjerte, uden betingelser, og derfor også selv modtager ubetinget.

Og når vi snakker næstekærlighed, må vi også nævne Jesus.
Jesus var på jorden for at vise os, at det ikke kun er Gud men også mennesket, som kan være alt-elskende. Selv under korsfæstelsen havde han sympati for sine bødler og skabte dermed et kæmpe kosmisk skifte i jorden og menneskets bevidsthed. Tænk en mental styrke, at sende sine fjender kærlighed?

Hvordan vil du praktisere den bevidsthed? Hvordan kan du være alt elskende?

Hvem er du, når du står fuldstændig rent uden vrede, dom eller forventning til noget eller nogen?  

Jeg siger ikke, at du skal lade nogen træde dig groft over tæerne, men der findes utallige situationer hvor du kan øve dig i en opstandelse af bevidsthed og ikke “give igen”. 

Du kan vælge, om du vil leve i en kærlig eller en fjendtlig verden. Ligemeget hvilken en du vælger, skaber det ringe i vandet. Så hvad vælger du?

Og husk: 
Synes du, at der er noget forkert i dit liv, er det fordi, at du har en forkert indstilling til livet. 

Kys det nu. Det satans liv:) 
💚💚💚

Podcast tilhørende dette indlæg, kan lyttes her: varighed 8 min og 29 sek.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.