Verden skal reddes af en vestlig kvinde

Messenger siger ding.
Det er Victoria. Hun synes det er skønt at jeg mediterer og henviser til mit seneste blogindlæg: “6 kraftige Solfeggio-frekvenser, der hæver din vibration”. Vi skriver lidt frem og tilbage om energier, vibrationer og frekvenser.

“Der skete et kæmpe stort skifte i forbindelse med solformørkelsen i USA for 4-5 mdr siden, som lukkede op for en utrolig stærk feminin energi, som er ved at blive implementeret. Det har gjort at mange mennesker har åbnet deres hjerter, og lader kærligheden strømme langt mere ubesværet. Men den har også været meget nødvendig. Den primære energi har været maskulin i meget lang tid, og det er jo vigtigt at vi alle har begge facetter med! Man skal passe meget på. Jeg er meget “åben” og måtte for nyligt rense mit hjem for netop nogle ikke så gode energier jeg havde ladet passere i en meditation. Selv min lille hund flygtede ud fra soveværelset 😳”,skriver hun.

Ok.

Sidder og kigger på min nye hjemmeside.
Ved ikke helt hvorfor jeg skal skrive en artikel, men det er åbenbart noget jeg har sat mig i hovedet.
Jeg vil være seriøs nu.
Nu skal det være.
Lukker messenger ned, som den seriøse mand jeg allerede er.
“Så Søren, ikke alt det der messenger og spirituelle saftige snakke, tilbage til artiklen. Flot du retter dig selv, Søren. Flot du nævner dit navn Søren i dine egne tanker. Stop dig selv, det bliver for meta,” tænker jeg.
Stener på det blanke artikelpapir.
“Ok, jeg vil skrive om det nye paradigme og beskrive det med normale ord, så den almindelige dansker forstår det og derefter vil gå den indre vej,” vurderer jeg seriøst.

Lukker øjnene og koncentrerer mig. “Burde jeg meditere inden? Det ville da være seriøst. Ej, det går nok”, tænker jeg.

”Det skal blive godt det her,” siger jeg højt.
Min datter kigger underligt på mig.

Rammer tastaturet.

“Hvad er “den nye tid” egentlig? Det lyder lidt som om at der er forår i luften, og det er faktisk ikke helt forkert. Vi er så småt kommet igennem materialismen med en dårlig smag i munden, og hvis man kigger ud over sin egen næsetip, og på verden generelt, så bekriger vi stadig hinanden. De rige bliver rigere og de fattigere bliver fattigere. Men alligevel kan man stadig ane den feminine energi som stille og roligt siver ind over grænserne, med bevidsthed som våben. Et eller andet sted er hun måske vores eneste redning? Som Dalai Lama sagde :” Verden skal reddes af en vestlig kvinde”. Og der er noget om det. Kig omkring dig, kvinderne strømmer til foredrag, workshops, lederposter og øger deres bevidsthed, imens mange mænd sidder fast i sofaen og det gamle paradigme. Ser man på det rent parforholdssmæssigt, kan det måske være lidt af en udfordring… hun bliver nødt til at agere hård, bruge albuerne og måske være en anden end den hun i virkeligheden er? Simpelhen for at komme igennem den maskuline energi. Så hvordan lægger hun albuerne fra sig, når hun kommer hjem og finder sin feminine side frem og elsker manden med hele sin væren?”. 

Læser det igennem et par gange. “Wåååååw – god start! Eller hvad? Er det seriøst nok? Er det artikel agtigt? Og har jeg egentlig ikke berørt det emne før? ” tænker jeg.

Nå fuck det.
Snupper en nød.
Knækker mine fingrer.
Trækker vejret.
Rammer tastaturet igen.  

 “Astrologerne snakker om en hel ny tidsalder. Det åndelige og det materielle står over for hinanden. Vi skal for alvor til at vælge side. Den nye tid byder heldigvis på flere og flere som vælger det åndelige (den indre vej), istedet for materialismens ydre vej. Dermed også flere og flere ydelser inden for ”det alternative” og ikke mindst en kæmpe labyrint af healing, sten, reiki, lyd, pålæggelse, retreat, silence, yoga, saunagus, meditation, cacao og nøgenbadning i fuldmåne. Det er en jungle, at bevæge sig rundt i. Tegn overalt. Men når alt kommer til alt, er bevidst sundhed og energimedicin så ikke bedre, end meningløshed?”

Læser det igennem et par gange.

“Tjooooo. Er jeg for blød? I en artikel skal jeg være en smule hård og ensidig – lidt ligesom hende der Anne Sophia Hermansen, der deler Danmark i to. Så skarp kan jeg ikke være. Eller hvad? Jeg skriver jo faktisk om to poler. Det er jo på den måde materialismen fungerer, at dele folk op i to. Venstre/højre, liberal/konservativ, øst/vest, frygt/kærlighed, rig/fattig. Det er jo sådan ”demokratiet” virker. At splitte folk ad, og lade dem bekrige hinanden. Men er det så overhovedet det jeg vil? Ja, det ville jeg mene. Jeg kan ikke blive ved med at være en blogger, det er sådan lidt oldschool-agtigt efterhånden,” vurderer jeg. Seriøst.

Snupper en nød og rammer tastaturet:

“Vil du fortsætte; mig mig mig tankegangen eller flyve sammen med englene og sprede kærlighed over det ganske land? Det sidste lød fedt ik? Men noget i din hjerne stopper dig. Der er en del af dig, der ikke tror på, at flyve med engle. Men i drømmene ville du vælge at flyve. Hvis du var et barn, var du ikke tvivl om hvad du ville vælge. Inderst inde har du allerede valgt. Det er lidt sjovt ik. Du har faktisk valgt at flyve med englene, men din hjerne vil begrænse dig. Din hjerne siger nej til det magiske og til det forunderlige, som dit hjerte siger ja til. Hvorfor? Hvorfor vælger du fornuften gang på gang når det ser ud til, at vi skaber vores egen verden – udfra hjertet – gennem tankerne? Hvorfor tør du ikke tage skridtet ud i det ukendte, med en tro på hjertets visdom? Prøv at kig på dit liv. Du har fået akkurat det som du har forestillet dig. Du har fået alt det du ønskede. Tænk over hvor du er i dit liv nu. Det hele hænger sammen. Du fik alt det du har gået og tænkt på, i årenes løb.

Og hvis du lige nu sidder og tænker “Gu har jeg da ej”, er det fordi du har fået alt det, som en offer-hjerne tænker. Kig på dine venner og kæreste, de har selv offer-tendenser over sig. Du har tiltrukket dem. Du tiltrækker det du er.

Hvis du hele dit liv, bare ville have huset og haven – jamen så kig ud af vinduet. Du fik det. Tillykke.

Hvis du hele dit liv har ville rejse og gøre en forskel i verden, well here you go. You are doing it. 

 Kig på din kæreste, han eller hun, er alt hvad du nogensinde har bedt om.

Hvis du hele dit liv, gerne ville være den vildeste businesswoman og tjene kassen – jamen kig på din konto. Sweet. 

Hvorfor så ikke flyve med englene?

Symbolsk falder bladene fra træerne i øjeblikket, i takt med at den nye tid dukker op. Den byder på en transformation, både i dig selv og i business. Og kvinderne har fart på. Så har du fået ryddet op? Og er du villig til at gøre en forskel i verden – med dit unikke talent. Dit livsformål”

I et kort sekund kigger jeg op fra tastaturet.
Kigger på mit eget liv.
Ser min 12 årlige datter overfor mig.
Pludselig har hun læderjakke på og huller i bukserne.
“Hvor blev tiden egentlig af? Lang tid siden jeg har skrevet om børneopdragelse,” tænker jeg.
Vender blikket.
“Det var sgu da noget af et skift. Nu er jeg igang med at skrive om livsformål og den nye tid. Det ser bare ud som om, at der starter en hel ny periode i hendes liv,” tænker jeg.
Smugkigger på hende.
Eksempelvis har jeg lige været total pinlig i hendes øjne. Jeg ville jo bare følge hende i skole. “Ej far, bare gå hjem”, hun nærmest skubbede mig til side, da hun så sine veninder. Jeg stod tilbage ved den røde mand, mens hun kom sikkert over lyskrydset. Altså, hun kan da sagtens gå i skole selv, jeg synes bare det kunne være hyggeligt at følges lidt. Stod og så hende forsvinde ud i horisonten, ned mod skolen, som nærmest faretruende lå klar til at spise hende. Skolesystemet…. madpakkerne….intranettet…..også et ømt emne… og ikke siden mit blogindlæg om hvordan vores skolesystem handler om at billige læreren, og lære at have respekt for autoriteter, har jeg delt mine tanker. Nu er jeg måske klar igen? Nå nej, livsformålet. Artiklen. Den nye tid. Tag dig sammen Søren, må – være – seriøs- nu.

Vender tilbage. Facts. Det kan de godt lide.

“For akedemikerne byder den nye tid rent talmæssigt, på et 1 tal. (2+0+1+7= 1) Og hvis du kigger på de sidste 9 år af dit liv, har det ledt dig frem til den person du skal være nu. Hvis du ikke har taget det sidste skridt, er tiden kommet. Spørgsmålet er så, om du kun skal tage det sidste skridt, fordi du allerede har gået en stor del af den indre vej, eller om du står til en ordentlig oprydning?  (Du er tit syg, er små depressiv, lider ofte af stress, ingen livspartner og har problemer i kroppen i længere tid). Du bestemmer selv hvor længe du vil fortsætte med ikke at høre efter dit vise hjerte. Og det er slet ikke at sige, at den indre vej er nem, men den er mere tilfreds. Det er din funktion i denne inkarnation. . 

Læser det igennem 2 gange.
Sender den til rettelse.

Spiller Back to the stars.
Ny sang jeg har skrevet. Handler om at følge hende hjem.

Opretter en begivenhed på facebook. ”Nærværsaften med guidet meditation, kærlighedsmusik og højtlæsning”.
8 nov. Det bliver fantastisk.
Glæder mig til at facilitere en aften i kærlighed.
Har altid koblet mig på andre, men nu er tiden åbenbart kommet, til at stå på egne ben, efter snart 200 kærlighedskoncerter og tre bøger om at gå den indre vej

Modtager artiklen.
Læser den igennem igen.
Bider negle.
Synes ikke det hænger sammen.
Jeg kan sgu ikke.
Klikker på Delete.
Dropper artikeltankegangen.
Lukker computeren.
Kigger på min datter.
Kysser hende i panden.
Det er fredag.
”Skal vi have Veggie nuggets, i dag”? Spørger jeg med et helligt smil.

Seneste mini podcast

Alle kategorier

Mest læst