Er du klar til de nye børn?

Antallet af lysarbejdere stiger “dramatisk” i øjeblikket – de nye sjæle der ankommer har allerede de evner, som mange af os først har opdaget senere. Mere avancerede sjæle kommer til jorden med lynets hast. De nye lysarbejdere er her for at inspirere og speede opvågningsprocessen endnu mere op – og det sker hurtigere end vi kan forestille os. Os gamle, skulle lige igang:)

Derfor mener jeg også det er vigtigt, at du som forældre giver endnu mere plads til dit barn, lader deres evner udfolde sig naturligt, og støtter dem ubetinget i deres højeste potentiale. Begræns dem ej, de ved udemærket hvad de skal og ikke skal. Støt dem, men hjælp dem ikke.

Så hvordan støtter vi bedst?

Hvis du stadig ikke føler dig fri, så er tiden måske kommet til at gå endnu dybere?

Mange fra vores generation har været i dysfunktionelle familier, oplevet overgreb, haft alkohol forældre, en mor eller far der ikke gad lytte, og i det hele taget har mange oplevet en hård barndom, men har heldigvis brugt det som motivation til at vågne! Stor respekt for det.

Men hvordan rydder vi op i de dybere karmiske lag?

Vi er i en tid hvor ALT kommer frem i dagslyset. Sandheden buldrer frem. Jeg opfordrer til at omfavne og indtage alle de emner der ser dagens lys, og på den måde bliver endnu mere kompetent til at støtte de nye smukke sjæle.

Det er i sandhed vigtigt! Vi taler om fred på jord..

Du kan få renset din sjæl fra tidligere liv på flere måder. En start er at acceptere alt det der er sket, er sket:-) Det som er hændt dig, er sandheden i en andens verden.

Hvis du indsér, at dem der har forvoldt dig smerte har handlet ud fra egen smerte, ud fra sin egen oplevelse med sandheden, kan du nemmere tilgive.

Jeg kan bruge et eksempel fra min egen verden; En jaloux stedfar som manipulerede, var grov og ville være dømt for overgreb, hvis alt kom frem i dagens lys idag. Hvis jeg skal gå igennem den oplevelse, må jeg sætte mig ind i personens handlinger og være åben for at modtage svaret. Hvad havde han i bagagen?

Han må have stået i så meget mørke i sit tidligere liv, og været på et meget lille stadie i sin udvikling, for at forvolde et barn den smerte. For at slippe det, må jeg gå igennem det onde og indse at alle, ligemeget hvad, handler ud fra kærlighed – på den måde som de nu opfatter den.

(Og derfor er det vores forbandede pligt, at søge ind i mørket, gå igennem, og lade det lede os videre til vores højeste potentiale).

Be brave! En opfordring herfra til at få healet de karmiske traumer og dermed støtte de nye avancerede smukke sjæle, der indtager vores dejlige jord med lynets hast. Spørg universet om styrke til, at gå ind i mørket, så du kan blive fri.

“A free spirit can be at peace in a prison cell, while a wounded one who travels the world will suffer”.

Så vi sammen kan blive endnu mere oplyste og sprede endnu mere kærlighed. Du kan snyde din hjerne, men du kan ikke snyde din sjæl. Folk omkring os vågner heldigvis i hobetal og træder ind på den indre vej. Så bliv endelig ved med at sprede dine fantastiske evner, – der er brug for dig!

Og sig til, hvis jeg kan hjælpe dig med noget.

Shawn-Dee Scott, 17 år gammel:
“For thousands of years the ancients have predicted great changes ahead for this planet. The Mayans anticipated the Age of Aquarius that began in 2012 and now another great transition in the planet’s timeline have arrived. All over the world people are waking up, realizing that something is awfully off. My dear bearers of the light, something has been off for years! The Elite has done everything in its self-serving power to keep humans in the dark and I am happy to say that their ruler ship is drastically coming to a dead end. My message in this article will be that of unity, compassion and the inner strength we will all have to find to bravely accept our mission, even if we don’t remember completely what that mission is yet, and to hold the new frequency Mother Earth and the Collective Consciousness will need to complete the transition into 5D.”

Håber det kan inspirere dig.