Det eneste jeg ejer, er mine handlinger

Selvom jeg sidder og elsker dig fra mit inderste, skal jeg stadig stå til ansvar. Når jeg gerne vil nå dine højder i en tættere relation, flyver jeg gerne mit hjerte i din retning. Jeg giver det bort i den tæthed, der forbinder os. Og hvad kan jeg mere gøre for at skabe et hjem hos dig? Føler mig ikke alene og vil kun os. Men du må vide, at jeg intet ejer. Jeg kan ikke tilbyde dig mine ord, for dem vil du glemme. Jeg kan ikke tilbyde dig min kærlighed, for den eksisterer allerede. Jeg kan ikke tilbyde dig gaver, for dem vil du lægge fra dig. Jeg kan ej tilbyde dig min tid, da den ikke eksisterer uden dig. Det eneste jeg kan give dig er mine handlinger. Dem brænder jeg fast i, vores evighed og spænder rundt om sjælen i et mageløst sekund, som kun du og jeg vil bestå i.

Mine handlinger er det eneste jeg ejer, de vil for altid være dig tro.

Tagged with: