Virksomheder

Kærlighed på jeres teambuilding?

Gennem de seneste 7 år har jeg afholdt mere end 200 Kærlighedskoncerter med egen musik, tekster og processer, med det formål, at få mennesket endnu længere ind i hjertet.

Konceptet jeg tilbyder, er et musikalsk interaktivt indlæg, som helt grundlæggende består af en mand og en guitar. Ved hjælp af kærlighed, musik og personlig storytelling, fører jeg jeres medarbejdere igennem en kærlighedsproces hvor vi både griner, lytter og deler fra hjertet.

Jeg har selv arbejdet i nogen af verdens største virksomheder, inden jeg besluttede at følge passionen, så jeg kender alt til den interne opbygning, struktur og processerne.

Og nogen gange skal der også være plads til at tale kærlighed, selvom det handler om forretning. Tør du drysse lidt kærlighed ned over dine medarbejdere??:)

Book på 24 94 57 94 og før jeres medarbejdere fra hjerne til hjerte, inden dagen for alvor går igang.

De gamle (og nye) klassikere imens i spiser

Jeg (og band, hvis det er store forsamlinger) synger kendte klassikere under jeres middag, sange der skaber en afslappet atmosfære, giver en hyggelig stemning og helt sikkert frembringer et kærligt mindeværdigt smil på læben. En perfekt start på aftenen, inden DJén og aftenen tager fart.
Lige nu hedder setlisten (2×45 min):

U2
Extreme
Guns n Roses
Savage Garden
Ten sharp
F.R David
Kim Larsen
Pretty Maids
Chris Isaak
Pearl Jam.
Pink Floyd.
– og mange flere.

Pris: 6000,-
(+40 mennesker 12000,-)

Se mere på https://www.teamspirittour.com/