Februar-status fra en deaktiveret facebookprofil

Skrevet 14.288 ord.
Komponeret 0 sange.
Skabt 3 radioprogrammer.

The Balance Returns.
I februar har jeg været optaget af den maskuline energi. Vi har hørt så meget om den feminine energi. Kvinder, powerfulde kvinder som er så gode til at komme sammen og skabe en øget bevidsthed. I den nye tid (New Earth) vil disse guddommelige kræfter, kendt som den maskuline og den feminine energi findes i en absolut balance. Der vil ikke være dominans af nogen, og der vil ikke være nogle sociale strukturer, der umyndiggøres.

Vi har lært i vores historie, at se kvinden på en speciel måde. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på, men det ligger dybt i vores generationer, at mænd ikke ser kvinden på lige fod (Jeg kan dog ikke slippe parallelparkering). Men mange mænd ser den feminine energi som en konkurrent – og prøver derfor at bekæmpe den. Det er tid til at forene de to energier – and become one.

Kære mand! Vi er igang med en ny skabelsesproces. Verden år nul. Hvis vi formår, at se kvinden som indgangen til det hellige, – the holy grail – vil hun hige efter at løfte vores bevidsthed. Igennem hende. Igennem os. Hun er nøglen til, at vi sammen kan heale den nye verden!

(Legenden fortæller ovenikøbet, at når den feminine og den maskuline energi forenes i det fælles guddommelige, blandt andet i den seksuelle akt, bliver vi til universel energi. Til en tredje energi).  

Det bliver et ja tak herfra <3

Kh
Søren

#newearth
#fifthdimensional
#thedivinemasculine

Seneste podcast

Mest læst