Find din livskvinde

Find din livskvinde (4 uger)

Du har sikkert hørt det før. Du kender sikkert også til alle de kloge mennesker der fortæller dig, at hvis du skal finde kærligheden igen, skal du “finde dig selv” eller “elske dig selv ubetinget” eller “rydde op i din kærlighedsbaggage” – you know, hele den der bølge, vi efterhånden er ved at drukne i.

Vi er blevet tudet ørene fulde af eksperter de sidste 10 år – og hvor står du nu?

Tjaaa….hvis du er klikket herind, står du uden din livskvinde. Men jeg har gode nyheder – alt det er fortidssnak. Vi er mænd. Vi står her LIGE NU, klar til nye udfordringer, ikke så meget snak og pladder, og talen frem og tilbage.

Lad os komme igang! (klik på billedet).


Hvis du virkelig søger en livskvinde så er du klar NU. Kærligheden findes kun i virkeligheden.

Dette kursus vil give dig adgang til en håndgribelig kærlighedsopgave som du kan bruge overalt. Den vil give dig adgang til små og store aha-oplevelser, hvor du ikke behøver terapi eller fortidsgraven. Alt hvad du lærer kan udføres i dagligdagen og på en simpel måde der dag efter dag, bringer dig tættere din livskvinde.

Det er en opdagelse i, hvordan kærligheden pludselig giver mening istedet for den dér opgivelsestanke der tit kan fremkomme. Vi tror det skal være så svært, men i virkeligheden er det såre simpelt. En håndgribelig kærlighedsopgave som jeg ved der virker, da jeg selv har gået hele vejen.

Og så er det ovenikøbet sjovt!

Du har sikkert erfaret, at nogle kvinder, kan være en stor mundfuld?

Du har sikkert også erfaret at mange kvinder, ofte, har en mening om rigtig mange ting. I flere sammenhænge kan kvinder være svære at forstå….
og ikke mindst svære at tune sig ind på. Og aflæse. Ja listen er lang.
Vi tror fejlagtigt, at vi skal løse hendes problemer, hvor vi i virkeligheden bare skal lytte. Det kræver sin mand.
Men du ER en mand, og hun er en kvinde så det er helt naturligt at føle sig frustreret fra tid til anden. Men hemmeligheden og invitationen til at møde din livskvinde ligger lige foran dig! Du skal bare turde samle løsningen op og løse opgaven.

Vi har desværre lært, at vi skal presse på før hun åbenbarer sig. Men det er ikke tilfældet. Med denne kærlighedsopgave er det dig der bestemmer hvordan og hvornår du vil finde hende.

Jeg er ikke kommet for at belære dig om hvordan du skal ændre din person, eller rette ind for hende. Jeg er kommet for at hjælpe dig med at finde din livskvinde, støtte dig igennem et online kursus, som jeg selv har gennemgået og har nu (endelig) fundet min livskvinde. Det er sådan verden virker – er det ikke? når du finder de vise sten så giv dem videre, istedet for at gå at gemme dem. Ligesom med ideer og indsigter. Pass it on, så generationer kan få nytte af det.

“Jeg troede det skulle være så svært, men da det gik op for mig hvordan det virkede, var det bare at gøre det. Det vil jeg nu give videre til dig”.

Jeg vil give dig adgang til en kærlighedsmodel der nemt viser hvordan du tiltrækker hende. (UDEN at skulle igennem et længerevarende følelsesforløb, dyrke yoga, gå til terapeut eller dykke ned i barndommen).

Det hele foregår NU!
– og det varer kun 4 uger.

Men som alt der lyder for godt til at være sandt, så kommer det med en hage:

Din livskvinde tænder på at DU ER DER. Så hvis du søger ægte kærlighed, skal du være klar.

Du skal være 100% klar til at være bjerget ved hendes side, manden som hun kan stole på i alle vinde. Hun vil teste dig. Flere gange. Og det kræver sin mand, at stå i stormen og bare modtage – og fortælle hende, at du elsker hende overalt på jorden lige meget hvad. Er du klar til det? Eller vil du hellere løbe rundt, og møde nogen kvinder her og der, så er det selvfølgelig det du skal gøre.

Klik her for at starte.

HVAD KRÆVER DET?

Du skal være et sted i dit liv hvor en kæreste passer ind i din dagligdag, og hvor du er parat til at være 100% mand. Du skal kunne være der for hende i medgang og modgang, og hvis du har været i et forhold før, så ved du at det kræver en større omlægning. Du ved også, at single-vanerne må en tur i skraldespanden.
Så er du klar til at dele livet med din kvinde?

HVORDAN MØDER JEG MIN LIVSKVINDE?

Du har måske prøvet de fleste dating-sider. Eller måske været i et forhold max 2 år? Ja eller også har du efter, et længerevarende forhold ikke kunne finde den rette, men er nu klar til at møde ægte kærlighed igen?

Hvis du er klar til at møde hende kan jeg hjælpe dig, og guide dig igennem online kurset, og støtte dig I at nå i mål.

ER DU 100% KLAR?

Hvis ja, får du et kursus der på 4 uger giver dig simpel kærlighedsopgave til hvordan du tiltrækker og møder hende. Du får nemme værktøjer som du let kan bruge uge for uge, du får enkelte skriveopgaver, en lytteøvelse og sammen guider jeg dig. Det bliver udfordrende, men det bliver også sjovt!

Pris for kursus: 895,-

(Fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden 30 dage).

“Elsk dig selv”, “Find dig selv” “DU er den eneste ene”, er gamle og nye buzzwords, men hvad skete der med kærligheden i virkeligheden?

Hvad skete der med at møde kærligheden NU? Som den mand du er.

Du får al den viden du har brug for og skræddersyet øvelser, der passer til manden i 2017. Altsammen for kun 895, ingen skjulte gebyrer eller spor af nødder.

Det er online, så du kan klø dig i skridtet, ryge store cigarer, så længe du følger øvelserne og gør hvad vi aftaler. Du får altså muligheden for at bestemme selv, i dit eget tempo.

Dette kursus er en direkte adgang til din livskvinde.

Det nemmeste i verden er, at gå ud i byen, møde en kvinde, tage hende med hjem, være sammen og derefter smide hende ud. Det udfordrende, er at møde den rette kvinde i en verden med millioner af muligheder. Nu får du muligheden, og ovenikøbet med fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden 30 dage.

For kun 895,- får du en simpel kærlighedsopgave og ovenikøbet en sjov måde at møde din livskvinde på.

Livet er en leg, du skal bare turde leve det.

Hvis du lader intuitionen guide dig, hvis du lytter til dig selv, hvis du TØR… så findes hun lige foran dig.
Og hvorfor findes hun så (af alle steder) lige foran dig?
– Det er fordi det er din livskvinde! I går i de samme fodspor. I VIL finde hinanden.

Hvis du er klar. Er jeg klar.

Deltag i kurset og få adgang til en simpel kærlighedsopgave der hjælper dig henimod mødet med din livskvinde.

God fornøjelse – jeg støtter dig hele vejen.

Klik her og få adgang til en simpel model der hjælper dig til at finde din livskvinde.

Pris: 895,-

Klik her og få adgang med det samme.