Hvornår har du sidst haft en spirituel oplevelse?

Jeg har fået et nyt ego. Nogen vil måske kalde det essens. Men det er som om, at jeg hungrer efter de dér spirituelle oplevelser. Kender du det?:) Jeg ved at jeg skal være tålmodig, og alt er som det skal være, og aaaaalt det dér…………men F*** hvor er det lækkert, når universet taler til én. Det er mit helt store drug:)

Jeg har ikke røget i 2 år.
Har ikke drukket kaffe i 10 mdr.
Har ikke spist rødt kød i 10 mdr. (lidt).
Har været i træningscenter hver anden dag de sidste 4 mdr. (kondition). Brænder 500 kcal hver gang.
Jeg har lavet mavetræning hver anden dag de sidste 4 mdr. (Aner dog ikke hvornår den 6-pack kommer, og det ser IKKE ud som om det bliver i denne inkarnation:) Der skal man vist have lidt mere diciplin. Og hey, far-kroppen er stadig på mode ik? :) På den anden side, så har jeg en sjælehentning ved Sachalouissa Zoey Elizza Hjarsø på tirsdag, så der er måske stadig håb i dette liv!
Desuden har mediteret hver 2-3 dag de sidste par år, har ikke spist sukker de sidste 30 dage og alt hvad jeg ejer kan være i en kiste.

Jeg vil tættere på Gud..(Den højere intelligens, det Guddommelige…kald det hvad du vil).

Gøre en forskel i dette liv.

Så ja, hvordan kan jeg med mine sange og skriverier gøre godt i verden, og sende positive vibrationer ud? Hvordan kan DU gøre en forskel? Og JA, du KAN gøre en KÆMPE forskel.

Du er en del af en fælles bevidsthed. Hver gang du putter smukke, blide, dejlige, gode, positive, kærlige tanker op i skyen, så øger du mængden af bevidst kærlighed.

Derfor så smil til kassedamen, selvom hun ikke smiler igen. Snak kærligt til de folk du møder, selvom de er negative. Hver gang du sender kærlighed op i den fælles bevidsthed, er der et andet sted på jorden der gør det lettere at hive det ned. Det er en lov. Der er simpelthen mere at tage af.

Nå. Nu var det ikke kærlig bevidsthed mit indlæg skulle handle om.
Det jeg ville skrive om, var mit spirituelle drug:) Når universet taler. Den smukkeste sang på jorden.

Jeg har netop færdiggjort bogen “Livet mellem død & ny fødsel” set ud fra Rudolf Steiners antroposofi.

Hvad sker der, i den periode hvor vi slipper den fysiske krop og bliver født igen?
Hele bogen er så detaljeret beskrevet, at det halve kunne være nok. Men det er det ikke. Jeg vil have mere. Ikke desto mindre, så bliver engle-begrebet berørt ret kraftigt.

Kort fortalt har vi hver vores skytsengel. Vi kommer op “i døden” og bliver stillet til ansvar for vores handlinger gennem livet. OGSÅ de hvide løgne, skulle jeg hilse og sige:)
Sammen med en englen bliver vi taget slavisk igennem vores liv og får lov til at mærke den skade vi har forvoldt andre, på egen krop. Hvis vi har været riiiiigtig gode (næstekærlighed, sandhed, essens), kommer vi længere op i den hierakiske engleorden og møder endnu mere bevidste ærkeengle. Og Kristus. Ham møder vi alle..

Efter du er gået igennem dødens port, befinder du dig i måneregionen (området mellem månen og jorden). Opholdet i måneregionen varer cirka en tredjedel af livet på Jorden eller så mange timer, som du har sovet. Hvis du altså dør som 75 årig, varer det 25 år for den døde at rense sig.

Senere sidder vi til bords med alle dem vi elsker. Og der findes kun kærlighed, samhørighed og sandhed i “døden”. Alle kan se hinanden uden instragramfilter. Det bliver en fest!

Efter at havde slupret bogen i mig, går jeg en tur med Michall. Lystigt fortæller jeg ham om indholdet og alle de forskellige engle former m.m. Plaprer løs om engle.

Michall har heldigvis et site med alternative behandlere, så han trækker nærmest ikke en mine. Hvilke er en anden ting, hvornår skal vi slippe ordet “alternativ”?
Det virker så nedværdigende. Eller er det bare mig?

“De er faktisk lige der…”, siger han tørt og peger.

Jeg kigger ned – og dér, lige foran os, ligger en smuk nylagt fjer. Og jeg lyver ikke når jeg siger, at hele den næste time vi går i Holte skoven, ligger der nylagte fjer 2 meter foran os – på hele turen. OGSÅ når vi går væk fra stien, ind i krattet og når vi moser os vej, igennem de tætte mørke steder. Små fine nylagte fjer.

Meget smukke. Nærmest duftende englefjer.

Da vi skilles, modtager jeg fem minutter senere en sms fra Michall, med et billede af en nylagt fjer, som åbenbart ligger på gulvet foran ham på Emmery´s.

Da jeg vågner næste morgen, ligger der en hvid smuk nylagt fjer på mit natbord…

Hele grunden til at jeg skriver dette indlæg er, at vi igen har gået en tur i Dyrehaven idag, og i samme sekund vi begynder at tale om engle oplevelsen fra sidst, begynder de at vise sig foran os igen. Små nylagte fjer…
(At vi så også møder 30-40 rådyr helt tæt på, er et helt andet blogindlæg:)

Så hvad er det jeg prøver at sige? Damn det blev et langt indlæg bare for at sige det her;
Så snart du åbner dig for noget, så viser det sig før eller siden.

Når du åbner hjertet modtager du mere kærlighed. Når du åbner dit sind til, at der findes engle, kommer der englefjer. Når du tror 100% på dine mål og drømme, går de i opfyldelse.

Som den Indiske tantriker Tilopa (988–1069) sagde: “Have a mind that is open to everything and attached to nothing” eller den kære Wayne Dyer og hans klassiker: “You see it, when you believe it”.

Har du også mødt englefjer? Hvad er din sidste spirituelle oplevelse? Jeg ville ELSKE at høre om det.

Kh
Søren

PS Næste kærlighedsaften i Århus 28 feb. Læs mere her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Seneste mini podcast

Alle kategorier

Mest læst