Januarstatus fra en deaktiveret Facebook profil

Skrevet 13.333 ord.
Komponeret 3 sange.

Det der fyldte mest i januar var nok bruddet med kæresten.

Modtog min spirituelle opvågning midt i forholdet.
Det er absolut ikke for børn, og dem omkring dig har IKKE pakket til turen.

Så hvad skulle jeg lære I dette parforhold?, tænker jeg.

Er det fordi jeg dyrker kærligheden, som en måde at udvikle mig på? Var det fordi jeg skulle jeg lære at holde 100% fast i mig selv? Også selvom en lækker kvinde trækker den anden vej. Parforhold og livsformål er i min verden to forskellige begreber. Og jeg går ikke på kompromis med mit livsformål. Går gerne på kompromis med parforholdet. Der mødes man vel på midten?

Parforholdet er og bliver, den største udfordring af dem alle og oplyser de sider af os selv, som vi ikke har “sluttet fred med”. Det gør ondt at kigge på! Men deri ligger også en smuk udviklingsvej. Det er en gave, hvis vi tør tro på, at vi altid bliver guidet i den rigtige retning. Sikkert derfor jeg er en sucker for det :-)

Konstant udfordrer jeg sider af mig selv, der angiveligt bringer mig tættere på Gud. (Såå. Altså. Skal nok bruge en kvinde der er villig til at gå i døden med mig – og de hænger vist ikke på træerne. haha).

Så hvordan holder vi fast – sammen – på forskellige bevidsthedsniveauer? Hvordan rummer vi hinandens mørke sider i medgang og modgang? Well. Enten må vi være bevidste om, at vores partner ER på et andet niveau. Eller også må vi tage tiden til at udvikle os hver især. Men stadig sammen.

Hvem ved, måske Hjertevejen i sidste ende fører mig ind i en samhørighed imellem livsformål og parforhold..

 

Kh
Søren

Seneste podcast

Mest læst