Kære lysarbejdere

Kære Lysarbejdere

Jeres arbejde er så vigtigt….

Især i disse tider.

OGSÅ i disse tider.

Du føler dig måske malplaceret i denne inkarnation og til tider alene? Well. Dont worry, sådan er vi mange der har det. Syntes selv at jeg finder ro i oneness tankegangen og i den fælles bevidsthed og ja, grunden til at jeg er her.

“When you are born in a world you dont fit in, it´s because you were born to create a new one”.

Meget skal slippes. Meget BLIVER sluppet i disse tider. Både fysiske og følelsesmæssige affaldsstoffer. Og jo før du trasker ind på den indre vej, og jo før du tager imod “opringningen” fra det Guddommelige, jo stærkere føler du meningen med din livsmission.

Og jo mindre føler du dig faktisk alene.

Selvom det uendelige liv føles roligt i meditationen, kan den indre vej tit føles snørklet, ensom og lang. Så respekt til dig for at hænge i, ved at gøre alt det du nu gør med dine special powers. På grund af dig, ligger der heldigvis en verden der er ved at blive ændret til det bedre. Tusind tak!

Mit håb (som Wayne Dyer siger ikke eksisterer, fordi HÅB ligger ude i fremtiden, men nu bruger jeg betydningen alligevel) er, at du stadig spreder dit lys og bruger 2018 til endnu et år, med dine gaver.

Det er spændende og ekstrem vigtige tider, der ligger forude. Og hvis du ikke kender dine unikke powers, så bliv ved med at gå på hjertevejen. Please. Tag imod opringningen…

Hvad er det der gør dig glad?
Hvor mister du tid og sted?
Hvornår går du ind i dit flow?
Bliv ved med at stil spørgsmålet “Hvad er min livsmission?” – og du vil få det vist.

Jeg elsker eksempelvis at skabe. Har de sidste 10 år skabt mange koncepter. Jeg byggede og byggede, men hver gang jeg blev færdig med min egen bygning, gad jeg ikke at have noget med den at gøre mere. Forstod det ikke helt, indtil den dag det gik op for mig, at gaven lå i at give den videre.

Jeg har på den baggrund tillært mig, at bygge tekniske løsninger. (Jeg ville jo have mine produkter ud i verden). – og som du måske kan genkende som lysarbejder; hvis der er ingen der vil hjælpe, så gør jeg det bare selv! – agtige tilstand :)

Hvilke også er en af grundene til dette indlæg:

For især Landingpages tænder min ild nu (I stedet for en KÆMPE hjemmeside, er en landingpage en enkelt side, som KUN omhandler produktet).

En side som kunden lander på, efter du har inspireret dem.

Kunden skal ikke have muligheden for at hoppe videre (i en travl travl travl travl travl verden) – men skal tage stilling til din workshop, uddannelse, session, maleri, app – lige NU.

En Landingpage er, som at slippe alt det du ejer og kun fokusere på nuet.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Det tænder mit lys på.

Så hvordan kan jeg hjælpe dig?
Jeg afsætter hele december og januar til at få opgraderet lysarbejder-styrken, så du kan præsentere dit unikke produkt og komme frem i verden med dit udtryk i 2018.

Det kan være du er klar til at præsentere et produkt til dem som er tæt på at vågne, eller til dem der allerede ER vågen?

Selvom det ikke burde gøre en forskel, så er der bare noget seriøst ved at lande på en side, der fremstiller dit produkt professionelt, især fordi det tit er noget “alternativt” vi tilbyder.

Det må vi bare erkende…

Som lysarbejder skal du selvfølgelig vise hvem du er, men jeg føler også for at sige, at man nogen gange skal møde kunderne, der hvor de er. Og hvis dét er, at lave en smule om på dit visuelle udtryk, for at få flere ordre, så er det en givende proces. Du tjener flere penge til at lave flere produkter – det gør verden til et bedre sted – det MÅ være win win.

Især mange har ikke optimeret deres hjemmeside til mobil. Og der er her, de fleste besøgende kommer.

Jeg har lige lavet en Landingpage for Charlotte Bruun som ejer Yoga Zensation. Den omhandler hendes Nytårs Yoga Detox. Se den her.

Så er jeg ved at bygge en Landingpage for Soulworks, hvor opgaven er, at ledere kan finde frem til deres Soul Purpose – og lede fra sjælen. Se den her.

Det kan også være du har en e-bog, du vil dele viden ud af. Se den her.

Prisniveau for mit arbejde ligger mellem 1500 og 3000 kr. Alt efter opgaven.

Lad dit lys skinne og kontakt mig på 2494 5794 eller ss@sorenstenderup.com

-så sender vi det kærligt ud i universet.

Tak for dig.

Vi ses på de indre planer! :)

Kh
Søren

Del eller like gerne.