Kære Skorpioner

Det er tid.

Kva mit tidligere indlæg “kære lysarbejdere,” dykker jeg nu lidt dybere ned i astrologien; hvorfor det er tid til at rykke ud af hulen nu, kære Skorpioner.

Det viser sig, at det er vores tid nu!

Det er selvfølgelig alle lysarbejders tid, men især Skorpionen har ventet længe på at komme ud af hulen og vise hvem de i sandhed er.

Jeg ved om nogen, hvor svært det kan være for en Skorpion at vise det hele – og stå i lyset – med ALT hvad der er.

MEN. Det er tid…

Astrologerne fortæller at Jupiter “står i Skorpionen”. Taddaaa.

Den største planet som findes i vores solsystem vil fra 10. oktober 2017 til 8. november 2018 sprede sin kæmpe energi i Skorpionens retning. Det er store nyheder, venner.
Alting bliver større nu.
Alting bliver endnu mere dramatisk i 2018. (Shit).
The Sky is NOT the limit.
Du kan få ALT hvad du ønsker dig og mere til.

Spørgsmålet er så bare, om du kan håndtere det? Er du klar på at gå den indre vej? Er du fuldstændig i alignment hvad det er du gerne vil ha´?

FORDI DU KOMMER TIL AT FÅ DET.

Af alle de 12 stjernetegn der findes, er det nu Skorpionen, der har Jupiters gudsbenådet energi med sig. Det er DIG det handler om nu kære Skorpion. Når Jupiter “er i Skorpionen” handler det om dig. Det handler om dit ego. Din retning i livet.

Vi har ventet laaaang tid. Sidst Jupiter lyste på Skorpionen, var for 12 år siden og efter november 2018 flyver Jupiter videre og lyser på Skytten…. og ifølge eksperterne, så går der laaaaaaang tid inden der bliver lyst på Skorpionerne igen*

Så hvilken dør vil du åbne? Har du en dør, du allerede har åbnet lidt, som du nu skal 100% ind af? Har du flere døre, der nu skal åbnes på vid gab?

Sådan kan jeg hjælpe dig videre:
De sidste mange år har jeg bygget løsninger.
Derfor kan jeg samle dit produkt og gøre det klar til salg.
Bygge en Landingpage til dig.

Hvis du ikke ved hvad en Landingpage er, så er det en enkelt side der beskriver dit produkt. En enkelt side der KUN omhandler lige præcis det du gerne vil have ud i verden – lige netop nu. Ikke noget andet. Det er en  side der passer godt til vores tid nu, hvor folk har så travlt så travlt.

Jeg har lige lavet en Landingpage for Charlotte Bruun som ejer Yoga Zensation. Den omhandler hendes Nytårs Yoga Detox. Se den her.

Så er jeg ved at bygge en Landingpage for Soulworks,  hvor ledere kan finde frem til deres Soul Purpose – og lede fra sjælen. Se den her.

Det kan også være du har en e-bog, du vil dele viden ud af. Se den her.

Den 17 januar er det nymåne, der skulle vi gerne være klar, og et perfekt tidspunkt at launche på.

Prisniveau for mit arbejde ligger mellem 1500 og 3000 kr. Alt efter opgaven.

Efter november 2018 kan du krybe tilbage i din hule, men lige nu kære Skorpioner,-  så lad dit stærke Skorpion lys skinne i i hele 2018. Please.

Kontakt mig på 2494 5794 eller ss@sorenstenderup.com

* alle oplysninger er hentet fra astrologen David Palmer. Se det som video her.

“Jupiter’s effects are to expand our experiences, our knowledge, and our understanding. Jupiter represents optimism, growth, generosity, and abundance.

Jupiter’s transit through intense and passionate Scorpio urges us to go after our hearts’ desires. As Jupiter moves through Scorpio, we learn and understand that in order to heal, we have to cut out the fluff and focus on what really matters to us. Because Jupiter’s nature is extravagant, we must guard against “too much.” Moderation doesn’t come naturally to either Jupiter or Scorpio”
– Cafe Astrology. .