Kærlighedskoncert

Vi kan diskutere herfra og til evigheden – hvordan vi får succes, hvordan vi finder kærligheden, hvordan vi får et lykkeligt liv. Ingen af disse ting kan opnåes, hvis ikke vi har kontakt til vores hjerte.

Denne aften vil du sikkert mærke noget, der altid har været der, men som mange har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde bare fordi vores hjerte måske er blevet knust, men en visdom der i al sin sårbarhed kan flytte os, og vise vej til den kærlighedshistorie der bor i os alle.

Du kan opleve, hvordan vi sammen transformerer energien, mærker samhørighed og det givende i at være i en samskabelse (oneness).

Sammen kan vi opleve hvordan lyden og teksterne kan virke healende, når vi åbner op til noget større.

Mange taler efterfølgende om fornyet ro og et åbent hjerte. Mange taler om, at de tiltrækker kærligheden nemmere, netop fordi de selv har mærket hvordan et åbent hjerte føles.

Ring 2494 5794 og book en kærlighedskoncert i din egen stue eller virksomhed.

(Du kan også købe gavekort på GO DREAM ved at klikke her)

TILBAGEMELDINGER:
“En kærlighedskoncert med Søren Stenderup er for ALLE mennesker der ønsker at forkæle sig selv og sit hjerte med (k)ærlig genkendelse og blid refleksion, kvinder OG mænd.

Sender min VARMESTE anbefaling ud til JER
– Tasja Strojeck.

“Wow, når jeg ser tilbage på 2018 så var kærlighedskoncerten, hvor vi satte intentioner ind i kærlighedssange, måske i virkeligheden starten på at åbne mit hjerte helt!
2018 var et års rejse i selvkærlighedens navn! Måske lyder det enkelt og egoistisk, MEN det VAR det IKKE. Det var hammer hårdt!  At smadre murer og brække vægge ned og så finde de usynlige af dem på vej ind til hjertet. Det kræver sit. Men det har været det HELE VÆRD  og hjertet får lov til at banke frit NU!”
– Tina Skånved

Ord, der fødes ind i bevidstheden efter at have delt et møde af en helt særlig karaktér. Et møde i stilhed. Et møde med masser af lyd. Vidunderlig lyd. Og alligevel så uendeligt meget andet, der ville gå itu af at få sat ord på. Fordi det er iboende. I os alle. Et fælles. Noget større. Noget, vi alle i virkeligheden godt ved. Noget, vi bruger oaser af tid og energi på at sætte i kasser. Og bokse. Og rammer. Fordi det er vigtigt for os. Vigtigt at føle følelsen af at vide, hvad det, at der er med den. Kærligheden. For hvis ikke vi kender kærligheden, hvad er vi så? Hvis ikke vi viser og sætter ord på og vender og drejer og siger det højt. Hvordan skulle verden så vide, at også vi er med på bølgen? Bølgen af kærlighed.

Denne evige søgen efter at være elsket. Have værdi.

Når du møder Søren, så stopper du op. Der opstår et mellemrum. En pause. Et helle. En kontakt. Ind til det iboende. Dér, hvor alting bare er. Og vi ikke behøver bevise. Forklare. Beskrive. Fordi det bliver simpelt. Fordi en kærlighedskoncert med Søren er ukompliceret. Ren. Rå. Autentisk. Og kraftfuld. Med sin simple tilstedeværelse er intentionen fra start til slut ikke til at tage fejl af. Det handler om at dele råt for usødet og lade det sive ind i hvert enkelt menneske, der er mødt op til koncerten og transformerer sig til præcist dét, denne ene person har brug for. Lige dér. I det øjeblik. Intet andet. Det er det reneste, jeg længe har oplevet og ønsker mig for dig, der læser med at du samler nogle mennesker og giver dig selv denne unikke oplevelse.

Der sker én ting.

Uanset om du bare lytter. Lytter og deler. Eller måske bare nyder. Dit hjerte åbner sig. Døren ind til dit hjertes intelligens åbner sig. Dit hjerte folder sig ud. Du får billeder af dine egne historier med på vejen. Indeni. Din indre ærlighed giver dig en helt unik oplevelse, som forplanter sig i lang tid.
Også i dagene efter koncerten. Fordi det er dét, Søren gør. Taler dit hjertes sprog. Fra hjerte til hjerte.

Søren kan noget helt særligt. Sangene alene ville give dig mere end rigeligt at gå hjem med. Du får bare så meget mere. Et kig ind i din egen sjæl. Fordi han stiller sig til rådighed, præcis som han er – uden omsvøb. Autentisk. Ægte. Givende. Som et instrument, der spiller din egen melodi. Ind imellem bliver du blæst bag over, når du mærker kraften spille igennem og udtrykket bliver personligt. Hans eget. Stærkt. Fra Søren til dig. Og så lægger det sig igen. Blidt. Kærligt. Omsvøbene. Og skaber en unik forbundethed mellem alle, der sidder med. Bøjer mig i støvet og mærker taknemmelighed. Hvilken berigende aften”

–  Pia Ecklong Lange, Karmaloftet.

“Masser af LOVE….det var der masser af forleden aften på Soho Kødbyen da Søren Stenderup kom og gæstede os i Spiritsisters …og selvom stolene ser ganske tomme ude på billedet her …så var det en ultra smuk…poetisk…rørende…healende…forløsende…aften hvor mere end 30 kvinder og en enkel herre i stilhed lod vores hjerte fylde af Søren Stenderups guitar og sangtekster der på smukkeste vis åbnede vores hjerter og healede os.”
– Dorthe Walbum.

“Han tryller både med ord og sin guitar❤️
Man bliver tryllebundet!!!”
– Dorthe Hvid Ulrich3 Replies to “Kærlighedskoncert”

Comments are closed.

Alle kategorier