Modtag toner & vibrationer i form af kærlighedssange og hjerteåbende tekster.

Du kan booke mig på 4 forskellige måder:

1. Som en gave til en ven/veninde eller dig selv.
Jeg dukker op på aftalte sted, og spiller en kærlighedssang fra hjertet. Det kan være et bryllup, rund fødselsdag, eller ved andre specielle lejligheder.
Pris: 1.500-3.000 kr.

2. En happening. I er måske en gruppe der ønsker et anderledes indslag. Med hjerteåbnende musik spiller og taler vi, om kærlighed i den nye tid. Det kan være alt for 3-10 sange.
Pris: 2.000-5.000 kr.

3. Kærlighed under maden.
I skal holde fest og søger noget behageligt og kærlighedsåbende baggrundsmusik imens i spiser? Den perfekte start på en aften.
Pris: 2.500-4.000 kr.

4. En nærværsaften med guidet meditation, kærlighedsmusik og højtlæsning. Jeg vil med ord, sange og indsigt gennem snart 200 kærlighedskoncerter, åbne op til sårbarheden. Vi kan diskutere herfra og til evigheden – hvordan vi får succes, hvordan vi finder kærligheden, hvordan vi får et lykkeligt liv. Ingen af disse ting kan opnåes, hvis ikke vi har kontakt til vores hjerte. Denne aften vil du sikkert mærke noget, der altid har været der, men som de fleste har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde bare fordi vores hjerte måske er blevet knust, men en visdom der i al sin sårbarhed kan vise os en vej til den kærlighedshistorie, vi alle drømmer om.

Program:
Aften starter med en guidet meditation.
Derefter vil jeg med højtlæsning åbne op til sårbarheden, og danne rammen om et kærlighedens-emne i den nye tid. Ordene fortolkes igennem den tilhørende sang, inden vi mærker stilheden, og deler vores fælles indsigter og tanker.

Det kan være det bevidste parforhold, det svære og det smukke og alt det midt imellem. Det kan være det feminine og det maskuline – hvordan gør vi i 2017? Det kan være bevidst børneopdragelse og kunsten i ubetinget kærlighed. Det kan være sammenbragte familier, og opleve at du ikke er alene. Det kan være et spirituelt savn, det kan være positive fortællinger eller dine egne udfordringer.

Mit musik har en helt speciel virkning på hjertet. Hvis du sætter fokus via din egen intention og åbner op for indsigt, kan lydvibrationerne virke healende. Du kan opleve, hvordan vi sammen transformerer energien, mærker samhørighed og det givende i at være i en samskabelse (oneness).

Gå hjem med fornyet kærlighedsenergi og en positiv tiltrækning på dine omgivelser.

Og vigtigt at sige; du er velkommen til bare at sidde og lytte.

VARIGHED:
Alt fra 60 minutter til 2 timer.

PRIS: 5.000-10.000 kr.

INKLUDERER:
Musikalsk satsang i en ny tid.
En unik oplevelse.
Musikhealing.
Kærlige vibrationer til hjertet, der gør at du tiltrækker endnu mere kærlighed.

Ring og få et uforpligtende tilbud på Tlf:24945794
eller skriv til ss@sorenstenderup.com

Du kan også give en Kærlighedskoncert i gave på GO DREAM – Oplevelsesgaver.dk – KLIK HER.