Booking

PRIVAT:
Kærlighed og musik i din egen stue?
Pris: Donations-baseret.

Musikalsk satsang.

Poesi, musik og stilhed.

Vi kan diskutere herfra og til evigheden – hvordan vi får succes, hvordan vi finder kærligheden, hvordan vi får et lykkeligt liv. Ingen af disse ting kan opnåes, hvis ikke vi har kontakt til vores hjerte.

Denne aften vil du sikkert mærke noget, der altid har været der, men som de fleste har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde bare fordi vores hjerte måske er blevet knust, men en visdom der i al sin sårbarhed kan vise os vej til den kærlighedshistorie der bor i os alle.

Hvis vi sætter fokus via intentionen, og åbner op, kan lyden og teksterne virke healende. Du kan opleve, hvordan vi sammen transformerer energien, mærker samhørighed og det givende i at være i en samskabelse (oneness).

ERHVERV:
Min opvarmning inden dit foredrag eller præsentation?

Ved hjælp af musik, humor og storytelling overtager du et hjertevarmt publikum, klar til at lade sig inspirere og indtage dine guldkorn.

Gennem de seneste 7 år har jeg afholdt mere end 200 intimkoncerter med egen musik, tekster og processer, med det formål, at få mennesket endnu længere ind i hjertet.

Opvarmningskonceptet jeg tilbyder, inden dit foredrag eller præsentation, er et humoristisk musikalsk interaktivt indlæg, som helt grundlæggende består af en mand og en guitar.

Jeg har selv arbejdet i nogen af verdens største virksomheder, inden jeg besluttede at følge passionen, så jeg kender alt til den interne opbygning, struktur og processerne.

Og nogen gange skal der også være plads til at grine, selvom det handler om forretning!

Book på 24 94 57 94 og før dit publikum fra hjerne til hjerte, inden du selv går på.


Seneste podcast

Mest læst