Løse hendes følelser

Oplevede hendes sårbarhed imorges og bare var.
Måden hun overgav sig på var ikke med det samme, men i Guddommelige etaper, tættere og tættere i livet og i åndedrættet sammen.
Elsker hende fordi hun er.
Fordi hun var. 
Hun ville rummes, og jeg lod hende flyde ind i hjertet, ud i min sjæl for igen at forenes uden en løsning.
Som mand har det været naturligt for mig, at opløse hendes følelser, tage hende for givet og levere den store plan der gør alt godt igen – men denne gang lod jeg hende være.

Bevidst Kærlighed <3

Hun svarede:
..Mærkende at jeg er elsket uden betingelser; uden at noget skulle gå væk; fixes, være anderledes; men favnede mig som alle de kvinder jeg er….med det hele. Kun den h e l e favnende kærlighed er sand kærlighed.

Og dèr..i morges…at jeg følte mig som en blomst, der åbnede sig op…i sin helhed…sårbar…lykkelig…elsket…smuk smuk følelse af at føle mig elsket…med det hele…som jeg er…øjeblik efter øjeblik…min Mands styrke åbnede mig…..you were there for me hon…urokkelige bjerg. Følelsen af at komme hjem…gennem din nærværende omfavnelse og fulde accept…betingelsesløse kærlighed. Kroppen responderede med dybe naturlige åndedræt…suk…kommen hjem…. at blive genkendt på sjæleplan….ahhhhh…den største gave…kærlighedsgaven.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Seneste mini podcast

Alle kategorier

Mest læst