Medlemsskab

Tilmeld dig websitet og gå med på DEN INDRE VEJ

Du undrer dig nok.
Tænker; “Hvad laver jeg på denne her side?” I know, jeg undrer mig om detsamme. Ingen ønskede, at denne side skulle være her. Det er bare sket. Så lad os få det overstået :-)

Jeg har de sidste fire år fulgt mit hjerte ubetinget, gået den indre vej, hvilke har givet mig gaver i form af dybe indsigter fra hjertets visdom og til tider en bekymrende hovedpine. Far købte mig aldrig en Ferrari, og jeg har ikke nogen skummel kælderforretning hvor jeg sælger crack til skolebørn.

Jeg har dig. Mine læsere. Folk der elsker mit musik og mine ord nok til, at de er villige til at hjælpe mig, med at blive ved med at gøre det jeg gør.

Der er ingen mellemmand.
Jeg skriver ting du kan lide.
Så siger jeg: “Uhh, hey, vil du give mig nogen penge til at holde det gående?” Og så kan mennesker som dig selv, hjælpe. Fordi du er et godt menneske, og du kan lide at se inspirerende, uafhængigt, lærende, drømmende, poetisk, spirituelt, indhold, der beriger og forbedrer dit liv.

Sådan fungerer det, og sådan skal det fungere. Forestiller jeg mig.

Men det er ikke en donationsrejse. Nej, jeg tror ikke på, at jeg skal tigge om penge. Hvis du støtter mig og mit arbejde, skal du have noget til gengæld. Så jeg har samlet en masse fantastisk indhold til dig.

Blive medlem og få:

  • Ubegrænset adgang til alle blogs og alt indhold på webstedet. Du får en masse blogs i arkivet, der kun er til abonnenter. Disse er nicheblogs, hvor jeg dykker dybt på bestemte emner og/eller deler indsigter om den indre vej.
  • Lydarkivet. Næsten 20 timers audio (og meget mere på vej) om den nye tid. Interviews med fremtrædende spirituelle personligheder. Både til at streame og til at downloade. Hver audio har også et downloadlink, så du kan lytte til dem hvor som helst, når som helst og på den måde som du kan lide det.
  • Mulighed for at downloade mine tre bøger+ ebøger, som handler om at gå den indre vej. Vær forberedt på en del aha-oplevelser og konkret indsigt i at gå “den indre vej”, og ikke mindst humoristiske, slå-på-låret aftener, med hygge og våde øjne.
    – Kan OGSÅ læses med kæreste.
  • Eksklusive arrangementer og koncerter i fremtiden. I fremtiden vil jeg gøre mere for abonnenter. Det vil give nogen eksklusive møder og nogen intime koncerter/aftener til at mødes, ansigt til ansigt, og møde andre ligesindet mennesker, der nyder ideerne på hjemmesiden.
  • En dag vil jeg købe en abonnent en burrito. Jeg ved ikke hvem det skal være, eller hvor, eller hvornår, men hey, det kan blive dig!

Så hvis du nogensinde har liket, eller delt nogen af mine blogs. Hvis du nogensinde har læst noget og tænkt, “Holy cow, det er fantastisk!” Hvis jeg har skrevet noget, der har frelst dig fra en hovedpine, skilsmisse eller overhængende fare. Så overvej at blive abonnent.

Niveau Pris  
Pro medlemsskab DKK 48.00 per Måned. Vælg