De nye vikinger

Vikingen vandt MGP. Så er spørgsmålet jo bare, om det er den nye viking? Eller den gamle viking?

Det medførte en lille debat om den nye mand. Og hvem andre til at starte den end kvinderne:)

Til vores kærlighedsaftener har vi berørt emnet flere gange. Og netop fordi det nærmest kun er kvinder, der går til foredrag, workshops og retreats m.m har spørgsmålet (sikkert helt naturligt) været: “Hvordan får vi mændende igang med selvudvikling?”, “Hvordan får vi dem til at blive som os?”- og svaret har gang på gang været: “WE CAN´T”. And why should we??

Den nye mand eller den gamle mand. Jeg ser det mere som en pulverisering.

At vi ikke er det ene eller det andet, men en helhed, der i stedet kan fokusere på den uendelig kærlighed i ens selv. I stedet for at sætte hinanden stævne, må vi løfte os endnu højere op og lade kærligheden til eget hjerte råde, og dermed sprede det ud over hinanden. For hvis vi ikke har kærlighed til os selv, hvad er der så at give af?

“You cant give, what you dont have”.

Vi må hver især tage ansvar for vores eget inkarnationsformål. Vores transformation.

Vi står snart i en tid, hvor vi smelter sammen. Eller er vi der allerede? Vores generation ved ikke, hvordan man smelter sammen. Det har vi ikke lært! Derfor er det så vigtigt, at vi fokuserer på vores transformation, og “istedet” tager ansvar for helheden. Ved at leve dit formål sker der en pulverisering af det maskuline og det feminine. Du finder hjem til sig selv, observere det og slipper dommen over andre.

“A woman´s heart must be so hidden in God that a man has to seek Him to find her.”

Det er svært at transformere, det ved jeg. Men vores generation (35 år til 55 år) er helt andre væsener end de, der kommer til jorden nu. Endnu en gang skal vi lære at give slip. Give slip på opdragelse, overbevisninger og ikke mindst tanken om, at den nye mand skal vågne, og marketingsideen om at  “2018 bliver den nye mands år”.

Alt har sin tid. Alt er, som det skal være. Lev i dig selv, vel vidende at en ændring er på vej. Vel vidende at den spirituelle opvågning kommer når den kommer. Og med de nye børn kommer den hurtigere end nogensinde.

“Each time a new person awakens to the universal truth, the whole of humanity rises a notch. The world is awakening”.

Vi vil så gerne elske. Vi har lært, at det maskuline og det feminine er vidt forskelligt, at vi skal holde ud til den bitre ende. Men hvorfor SKAL vi egentlig det? Er det fordi vi har lært, at man skal eje hinanden? Er vi blevet solgt Disney drømmen?

Men noget i os er begyndt at vågne… Den nye generation har set, hvordan mor og far er blevet skilt, hvilke er en helt naturlig proces i de fleste forhold. Og vi kan se at de trives. Som om rummeligheden og kærligheden i deres indre lyser stærkere end nogensinde.

Vi befinder os stadig i en oprydningstid. Der er stadig tusindvis af forhold der sidder forkert sammen. De ejer hinanden – de har tiltrukket hinanden. Og ja, der må vi vælge transformationen.

Heldigvis opdager vi I takt med de forskellige bevidsthedsniveauer, hvordan livet handler om at give slip. Hvordan alt der er ment to be, is ment to be. Træd ud på din hjertevej kære dig.

En rigtig mand følger Guds anvisninger, når han er kaldt.
I det gamle paradigme hed det “at manden drager i krig”.
Nu er der er nye vikinger på vej, og de kæmper med hjertet.

Kald det feminin. Kald det maskulin.

Kald det kærlighed…

Seneste mini podcast

Alle kategorier

Mest læst