Private arrangementer

What people say

“Inderlighed fyldte hver en indånding og ligeledes hver en udånding i gårdsdagens aften i Villa Wilder. Mærkede den magiske transformation i mit indre, åbnede tillidsfuldt mit hjerte og smeltede stille til Sørens smukke stemme og guitarspil. Lod tårende trille stille og forvandlede mit hjertes frygt for smerte til sårbarhed, en sårbarhed der tør elske uden frygt for smerte….”​

Mariannne Ryom
“At sidde på første række og tage Søren’ tekster og sange helt ind var perfekt. Jeg mærkede meget og havde mange flere ord, følelser og tolkninger end jeg fik sagt… tak for den mulighed i sammen skabte for at kunne mærke sig selv, sit hjerte og sine følelser og dele autentisk fra sit eget jeg”.


Sofie Storch
“Tusinde tak for en skøn ærlig aften i dejligt selskab …Blev helt salig og afslappet …Dejlige varme sange med dybde ….Bedste aften i lang tid”


Lizzi Didonis

Kærligheden ligger i smerten

Søren Stenderup

Musisk facilitator

En kærlighedsaften

“Music is not to hear, it is to feel”

Vi kan diskutere herfra og til evigheden – hvordan vi får succes, hvordan vi finder kærligheden, hvordan vi får et lykkeligt liv. Ingen af disse ting kan opnåes, hvis ikke vi har kontakt til vores hjerte.

Denne aften vil du sikkert mærke noget, der altid har været der, men som de fleste har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde bare fordi vores hjerte måske er blevet knust, men en visdom der i al sin sårbarhed kan vise os en vej til den transformation, vi alle drømmer om.

Program:
Aften starter med en guidet åbent hjertemeditation.

Derefter vil Søren med højtlæsning åbne op til sårbarheden, og danne rammen om et kærlighedens-emne i den nye tid. Ordene fortolkes igennem den tilhørende sang, inden vi mærker stilheden, og deler vores fælles indsigter og tanker.

Det kan være det bevidste parforhold, det svære og det smukke og alt det midt imellem.
Det kan være det feminine og det maskuline – hvordan gør vi i 2018?
Det kan være kunsten i ubetinget kærlighed.
Det kan være sammenbragte familier, og opleve at du ikke er alene.
Det kan være et spirituelt savn.
Det kan være positive givende fortællinger – eller
egne dybe udfordringer.

Sørens musik har en helt speciel virkning på hjertet.
Hvis du sætter fokus via din egen intention, og åbner op for indsigten, kan lydvibrationerne virke healende. Du kan opleve hvordan vi sammen transformerer energien, mærker samhørighed og det givende, i at være i en samskabelse (oneness).

Gå hjem med fornyet kærlighedsenergi og en positiv tiltrækning på dine omgivelser.

Og vigtigt at sige; du er velkommen til bare at sidde og lytte:)

Søren er en passioneret facilitator, coach og musiker. Hans evne til spontant at omdanne rummets energi, gør oplevelsen unik og kan have en stærk indflydelse på hjertets vibrationer.
Søren har spillet over 200 kærlighedskoncerter, har skrevet tre bøger om at gå på den indre vej, og hans blogindlæg læses af tusinder.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0AeLz3eoH0

Booking
+45 2494 5794

ss@sorenstenderup.com


Facebook


Instagram


Youtube


Linkedin

Seneste mini podcast

Alle kategorier